Programendring: Mamma Masochist blir monolog

mamma_masochist4eirik_brenne_torsethaugen.jpg

Caption 
Mamma Masochist av Ibrahim Fazlic. Foto: Eirik Brenne Torsethaugen

På grunn av sykdom endres forestillingen som var planlagt tirsdag 28. juni, Mamma Masochist, til en spesialversjon; monolog og ettersnakk med Ibrahim Fazlic.

Varigheten av forestillingen reduseres til 1 time, og prisen på forestillingen blir 175 kr. Publikum som allerede har kjøpt billetter får tilbud om å beholde billettene til ny billettpris, eventuelt få full refusjon. 

Forestillingen har fått strålende mottakelse, og har blitt omtalt som "perverst underholdende" av Scenekunst.no. Ibrahim Fazlic var ungkunstner på Festspillene i Nord-Norge i 2019, og regnes som en av Norges fremste unge scenekunstnere i dag. Han er husdramatiker på Dramatikkens hus.

Ibrahim Fazlic (1994) er dramatiker, scenekunstner og skuespiller utdannet ved Nord Universitet. Hans første helaftens forestilling Prty lyf hadde urpremiere på Teaterhuset Avant Garden i 2018. I 2019 hadde han urpremiere på En Muslimsk Afro-Joik på Svensk i Norge. Samme år var han også årets Ungkunstner ved Festspillene i Nord-Norge. Fazlics nyeste verk er Mamma Masochist.