Ungdom

Vil ha ungdom med på råd!

Vil ha ungdom med på råd Foto © Chili Harstad, Nikolay Halvorsen

 

Hva finnes for ungdom under Festspillene i Nord-Norge?

Ungdommens Festspill er et aktivitetstilbud for ungdom (13 - 17 år) som har lyst til å gå på konserter og se forestillinger, få nye venner og delta på en rekke andre aktiviteter (eks. bordtenniskveld og badetur til Altervågen) sammen med ungdommer på egen alder. Ungdommens Festspill avholdes i Harstad første uka i sommerferien, og ledes av Eirik Dreyer Sellevoll. Vi har mange aktiviteter sammen med ungdommene som deltar på NUK - ny ung kunst (Festspillenes ungdomsfestival for de som ønsker å utøve kunst/kultur), og går på konserter sammen med dem. Den store utekonserten HT Jubel kickstarter Ungdomsfestivalene til Festspillene. Vi har også en egen avdeling for ungdomsfrivllige, for deg som ønsker å være med på hjelpe til under festivalen. Som ungdomsfrivillig deltar du på alle våre ungdomsaktiviteter og konserter gratis. I 2023 deltok det over 100 ungdommer på Ungdommens Festspill og NUK.

 

Vi inviterer ungdom 13-18 år til programrådsmøte

I samarbeid med Nordkraft Festspillcup ønsker vi å invitere ungdom 13-18 år inn i dialogen rundt ungdomsprogrammet for 2024. Bli med 10. oktober kl. 19 – 20 på Festspillhuset (Storgata 18) og si din mening – Hvilke artister synes du vi burde få hit til Harstad? Og hvilke aktiviteter har DU lyst til å delta på?

Vi serverer pizza og brus, så meld deg på sånn at vi kan beregne mat til deg (si fra om du har noen allergier eller andre ting vi skal ta hensyn til).

Del gjerne med ungdommer som du tenker bør være med på å påvirke ungdomsprogrammet.

 

Hjertelig velkommen!

 

Påmelding:

MELD DEG PÅ HER>>