Frivillige

Bli frivillig på Festspillene!

Film © Steve Nilsen · Visuals // Artwork poster © Elin Reboli Melberg // Animasjon © Sten-Brian Tunheim, Chili - Forsterker din identitet

Her kan du se hvordan våre frivillige hadde det under Festspillene i Nord-Norge 2023, bli med du også!

HER MELDER DU DEG SOM FRIVILLIG

Nå kan du melde deg på som frivillig på Festspillene i Nord-Norge 2024. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår FiNN-familie og gleder oss til ei fantasisk jubileumsfeiring sammen med deg.

Klikk her for å melde deg på

HVORFOR VÆRE FRIVILLIG?

Vi ønsker at du som frivillig får en trygg og morsom opplevelse sammen med oss under årets festival. Vi har enkelte som har vært med i over 20 år, og kommer tilbake hvert år. Så har vi de som prøver dette for første gang. Uansett om du er helt fersk som frivillig eller har mye erfaring, så vil du være en viktig del av festivalens identitet, og bidrar til å skape en god opplevelse for både artister, kunstnere og publikum.

GODER ALLE FRIVILLIGE FÅR:

  • Adgang på konserter og forestillinger når du ikke jobber
  • Nye opplevelser og nyttige erfaringer
  • Oppleve Festspillene bak kulissene
  • Nødvendig opplæring knyttet til arbeidet du skal utføre
  • Frivilligskjorte og jakke som uniformering
  • Mat og drikke de dagene du er på jobb
  • Avslutningsfest

FULLTIDSFRIVILLIG 

Som fulltidsfrivillig får du virkelig oppleve Festspillene bak kulissene! Det forventes at du jobber minimum 25 timer og er tilgjengelig igjennom festivaluken, men vi er også fleksible på å tilrettelegge skift etter når det funker for deg å bidra. Du får akkrediteringskort for uken, som gir gratis inngang til forestillinger dersom det er ledige plasser. 

DELTIDSFRIVILLIG 

Deltidsfrivillig er for deg som ikke har anledning til å jobbe hele uken, men som gjerne vil bidra likevel. Det forventes at du jobber rundt 15 timer, fordelt på 3-4 skift. Du får akkrediteringskort for perioden du jobber som gir gratis inngang til forestillinger dersom det er ledig kapasitet. Du jobber dine skift og får akkreditering for enten første eller andre halvdelen av festivalen. Vi gjør oppmerksom på at vi prioriterer fulltidsfrivillige og har begrenset antall deltidsplasser, men vi håper du melder deg dersom du er interessert i å prøve festival litt forsiktig.  

BEHOV FOR OVERNATTING?

Festspillene bidrar med overnatting for dem som ikke klarer å ordne noe selv. Vi har imidlertid svært begrenset med hybler og håper de fleste klarer å ordne med overnatting selv. Overnattingstilbudet er forbeholdt fulltidsfrivillige. 
 

Har du spørsmål? Send en epost til post@festspillnn.no

NB: aldersgrense 18 år, men vi vil også ha mulighet for egne frivillige under 18 på vår ungdomsarena.

Se også

- Vi hadde ikke klart oss uten dem