Billettinformasjon

Gratis billetter til alle barn under 13 år

Sammen med Sparebank 1 Nord-Norge gir vi alle barn under 13 år gratis adgang. Maks 4 barn pr. voksen.
For gruppebestilling for barnehager og sfo, ta kontakt på post@harstadkulturhus.no.

Kjøp og forhåndsbestilling av billetter

Kjøp billetter på våre programsider

Billettluken, Harstad Kulturhus

  • Frem til Festspillstart: Man–lør kl. 12.00–14.00
  • Under Festspillene:  en time før forestilling i Storsalen og Lillesalen. 

Festspillbutikken, etableres i sentrum under Festspillene

  • Åpningstider under hele festivalen: 10:00 - 18:00

Gavekort

Gavekort til Festspillene i Nord-Norge kjøper du enkelt og raskt på nett. Du velger beløp, og får gavekortet tilsendt som vedlegg til din epost. Du kan da enten skrive ut gavekortet eller videresende det på epost til den heldige mottakeren.  Kjøp gavekort her. 

Festspillvennkortet

Festspillvennkortet er et fordelskort som gir en billett med 20% rabatt per forestilling. Kjøp kortet her. 

Ledsagerbevis

Vi aksepterer ledsagerbevis som gir den funksjonshemmedes ledsager(e) fri adgang til arrangementer. Retningslinjer for ledsagerbevis

Vergeordning

OBS. Ungdom under 18 år må komme i følge med ansvarlig voksen over 25 år til konserter med 18 - års aldersgrense. Vergeskjema fylles ut på konsertstedet. Begge må kjøpe billett.

 

Vilkår ved billettkjøp

Billetter som er stjålet, mistet eller ødelagt

Du har ikke krav på å få refundert mistede eller stjålne billetter, og kan ikke kreve at nye billetter blir utstedt. Dersom billletten din er skadet/ødelagt kan du i de fleste tilfeller få printet ut ny billett dersom du fremviser den ødelagte billetten. Ta kontakt med Harstad Kulturhus eller Festspillhytta på Torvet. 

Flyttet eller avlyst arrangement

Dersom forestillingen blir avlyst eller flyttet har du krav på å få refundert billetten. Billettavgiften refunderes ikke. Billetter til flyttet forestilling er fremdeles gyldig og kan brukes på denne. 

Angrerettloven

Angrerettloven kapittel 5 §19 tar for seg begrensninger i angrerettloven. Punkt b sier at: "Ved annet fjernsalg enn telefonsalg gjelder angreretten ikke for enkeltstående tjenester dersom selgeren ved avtaleinngåelsen forplikter seg til å levere tjenesten på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom". Enkeltstående tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom er for eksempel teater-, kino-, konsert- og flybilletter. I slike tilfeller er man istedet henvist til de avbestillingsregler som gjelder. Kjøpte billetter refunderes ikke.