Tidenes forhåndssalg i jubileumsåret

Forhåndssalget til Festspillene i Nord-Norge ligger i år svært godt an, og ligger hele 15 % over rekordåret 2018 på samme tidspunkt. 

Festspillene i Nord-Norge opplever rekordhøyt forhåndssalg i forkant av årets festival. Hotellene melder om ventelister i åpningshelgen, og det begynner å bli få billetter igjen på enkelte konserter. Blant bestselgerne finner vi Mari Boine, Moddis prosjekt «Det nye nord» og plateaktuelle Seigmen.

- Vi har hatt rekordmange programpresentasjoner hos bedrifter og organisasjoner i år, og hadde også en fullsatt Nordic Hall da programmet ble lansert. Programmet har fått en fantastisk mottakelse, og vi håper flest mulig velger å skaffe billetter til de forestillingene de ønsker å se allerede nå. Vi får også inn rekordmange gjester i forbindelse med vårt 60-årsjubileum i år, og hotellene melder om ventelister i åpningshelgen. For Jubileumsvorspielet er nesten alle gratisbillettene hentet ut, så det er ingen grunn til å nøle, sier festspilldirektør Ragnheiður Skúladóttir. 

Bestselgerne

De ti forestillingene som har solgt mest er;

- Mari Boines konsert har vært en publikumsfavoritt lenge, og vi vet det er mange som gleder seg stort til å se henne i Nord-Norges største sal. Vi synes også det er fint å se at årets blanding av helt ny musikk og nye samarbeid sammen med erfarne musikere som har fått ny aktualitet slår så godt an – og håper publikum ikke venter for lenge med å sikre seg billetter, sier festspilldirektør Ragnheiður Skúladóttir. 

Få billetter igjen

  • Mari Boine, Storsalen
  • Ida Maria, Nordic Hall
  • Rækved - En konsertforestilling med Kartellet og Arktisk Filharmoni, Storsalen
  • Festspillfinale med Senjahopen, Joddski og Not my time to die, Nordic Hall
  • Fay Wildhagen, Nordic Hall

Det er naturlig at det er flest billetter solgt av Storsalsforestillingene, der vi tross alt har flest billetter å selge. Av de konsertene det er færrest plasser igjen, er det Mari Boines konsert som også her ligger øverst, og her er det bare noen få billetter igjen, avslutter Skúladóttir.