Bli med når sjømonsteret kommer!

Sjømonster fra Island

Liker du dans eller teater og kunne tenke deg å være med på en sjømonsterforestilling under Festspillene i Nord-Norge? Meld deg som frivillig til Sæskrímslin, årets store utendørs produksjon. Alle som deltar får bli med gratis på konserter under Ungdommens Festspill, blant annet Bausa og Delara under HT Jubel.

Sæskrímslin er en figurteaterforestilling med elementer av sirkus og akrobatikk skapt av sirkuskompaniet Hringleikur i samarbeid med Pilkington Props fra Island. Sæskrímslin betyr sjømonstre og forestillingen tar utgangspunkt i islandske sagn og myter. Forestillingen er en vandring som vil ta i bruk små, mellomstore og store monstre som alle vil dukke opp i Harstad Havn. Vi er på jakt etter frivillige fra 15 år og oppover som er interessert i kunst, som kunne tenke seg å være med i forestillingen.

De frivillige vil få sine egne figurer som de styrer i fellesskap under forestillingen. Ingen erfaring kreves, instruks vil bli gitt i form av forberedende workshop (gis på engelsk). For å være med på prosjektet må du kunne møte til alle tidene oppgitt i timeplanen: 

Torsdag 20. juni: Øving kl. 16:00-19:00 på Festspillhuset, Storgata 18. 

Fredag 21. juni: Øving utendørs i Harstad Havn kl. 16:00-20:00 (Med forbehold om endring i tidspunkt). Frivillige får middag i festivalrestauranten. 

Lørdag 22. juni: Oppmøte 13:00. Forestilling 15:00-15:45. 

Mandag 23. juni: Oppmøte 13:00. Forestilling kl. 14:00-14:45.

SOM FRIVILLIG FÅR DU:

  • Delta på workshop og øvelser med kunstnerne bak Sæskrímslin
  • Festspill t-skjorte
  • Gratis tilgang til Ungdommens Festspillprogrammet og tilbud om måltider på Kulturskolen

Fyll ut skjema for å melde deg på. 

Lurer du på noe? Kontakt Eirin Lindtner Storesund på eirin.lindtner@festspillnn.no