Programfest feires med gratis minikonsert med norske toppartister

bjella_og_fieh.jpg

Stein Torleif Bjella og Fieh kommer til programfesten 30. mars.
Caption 
Stein Torleif Bjella og Fieh kommer til programfesten 30. mars.

Torsdag 30. mars slipper Festspillene hele sitt program for 2023. Det feires med en gratis minikonsert i Nordic Hall der både Fieh og Stein Torleif Bjella opptrer, tillegg til blir det gode programtips og uslåelige billett-tilbud.

 

- Vi ønsker å gi publikum en herlig forsmak på hva de kan forvente seg under Festspillene i Nord-Norge i 2023. Derfor er dette en gavepakke fra oss til de som kommer på programfesten, sier festspilldirektør Ragnheiður Skuladottir.

Festspillene har sluppet en del av programmet allerede, men festspillsjefen har enda mange saftige kulturelle godbiter i ermet.  

- Vi gleder oss til å presentere helheten og det som ligger mellom linjene i årets program. Vi tror årets program vil falle i god smak, og her er noe for de fleste. Det er bare å møte opp i Nordic Hall, så får man en god innføring i hva man bør gå på, sier hun.

Festspillene har hentet inn to artister som er blant de mest toneangivende i landet nå til programfesten, og sammen utgjør de en minikonsert for folket. 

Fieh har skapt oppmerksomhet med sin iørefallende miks av ulike sjangre, og har vokst til å bli et solid band med voksende tilhengerskare. Stein Torleif Bjella er en av landets aller største visekunstnere, med en rekke utgivelser bak seg, som til sammen har høstet fantastiske kritikker, og skaffet ham trofaste fans over hele landet.

- Vi garanterer god musikk, supre billett-tilbud, programavis og noen å spørre hvis man lurer på hva man skal gå på under festspillene, sier Skuladottir.

PS! På grunn av plassberegning, må alle ta ut en gratisbillett på forhånd.