Om NUK

OM NUK++

Nordnorsk ungdomkulturfestival, NUK++ er en integrert kulturfestival for nordnorsk ungdom mellom 14-20 år. Hvert år, under Festspillene i Nord-Norge, kommer ca. 150 ungdommer fra hele Nord-Norge til Harstad for å delta på ulike kunst- og kulturverksteder i 6 dager til ende. Festivalen er et unikt kunst- og kulturtilbud, å være en NUK´er er en magisk opplevelse! NUK++ er et møtested hvor unge kan møtes på tvers av kjønn, etnisitet og funksjonsevne, og utvikle sitt kreative og kunstneriske potensiale, - uansett forutsetning og kompetanse.

Kom til Harstad og møt ungdommer fra hele Nord-Norge. Delta på kunst og kulturverksteder med proffe instruktører. Gjennom en hel uke kan du delta på ditt drømmeverksted, og du kan gå på masse forestillinger og konserter. Uka avsluttes med at alle deltakerne lager en stor forestilling sammen som vises i Harstad Kino lørdag 1.juli kl 18.00. Velkommen!

NUK++ finner sted på Heggen videregående skole, hvor kreativt arbeid på verkstedene, samt spising og soving finner sted. På dagtid deltar ungdommene på verksteder innenfor kunst og kultur, ledet av profesjonelle instruktører. På ettermiddagstid kan ungdommene fritt benytte seg av det tilbudet Festspillene ellers gir. Ungdommens hus i Harstad er også åpent.

Ungdommene setter stor pris NUK++, og mange omtaler uka i Harstad som "årets beste uke".

NUK++ er en del av Festspillene i Nord-Norge.

​Nøl ikke med å ta kontakt hvis du lurer på noe!

 

PÅMELDING ÅPNER 26.april 2017

Deltakeravgift kr 1800,-

Ledsageravgift: kr 1800,- (Ledsagere må også meldes på)

Personer med funksjonsnedsettelser kan delta opp til fylte 40 år.

Deltakeravgiften inkluderer:

  • Mat (4 måltider hver dag)
  • Verksted (inkludert utstyr)
  • Overnatting 
  • Merch (feks vannflaske og hettegenster eller tskjorte)
  • Gratis inngang alle Festspillene i Nord-Norge sine konserter og forestillinger.